Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil

DEN HØJESTE KARAKTER FOR: ET VÆLD AF NATURLIGE OLIER KOMBINERET MED EKSTRAKT FRA BLOMSTER OG FRUGT

DEN LAVESTE KARAKTER FOR: STORT INDHOLD AF DUFTE DER KAN IRRITERE HOVEDBUNDEN

HAR DEN NOGET SOM ANDRE PRODUKTER IKKE HAR? JA DEN HAR. VÆRDIFULD SQUALAN

BESKRIVELSE, FORDELE OG ULEMPER

Bumble and Bumble, Hairdresser’s Invisible Oil er en olie der er designet for enhver hårtype. Produktet er alsidigt, forskønner og tæmmer håret med det samme, og på samme tid modvirker det dehydrering af håret. Det anbefales endda at behandle farvet og lysnet hår fordi det hjælper håret med at holde på vandet da den beskytter mod skader. Bumble and Bumble, Hairdresser’s Invisible Oil gør håret smukkere, mere jævnt og elastisk. Håret bliver ikke tynget ned og kan i stedet forbløffe med dets volumen og lethed.

De gode nyheder er, at Bumble and Bumble, Hairdresser’s Invisible Oil indeholder seks exceptionelle naturlige olier. På den anden side, så er de dårlige nyheder at olien svømmer i en blanding af silikoner og æteriske ingredienser der kan irritere hovedbunden.

Det er værd at beskrive alle olierne som Bumble and Bumble, Hairdresser’s Invisible Oil indeholder:

  • Grapefrugt olie – delikat olie der absorberes hurtigt og ikke tynger håret ned. Derudover genopbygger den og leverer glans til håret og gør det blødt at røre ved.
  • Tahitian Gardenias olie (Monoi olie) – er en opblødning af kokosolie og infunderet med blomsterne fra gardenia i Tahiti. Denne skønhedseliksir tilføjer ikke blot glans og vitalitet til håret, men beskytter det også mod byforurening.
  • Macadamia olie – delikat, men dog fantastisk god til at beskytte håret. Olien er karakteriseret ved en hurtig absorbering. Olien hjælper håret med at vedligeholde fugten på det rette niveau og lader ikke håret blive dehydreret eller skadet (f.eks. når man udsætte håret for varm luft fra en føntørrer).
  • Kokosolie – dette er en meget populær olie der leverer værdifulde mineraler og elementer der er ansvarlige for en sund hårvækst. Derudover er olien god til at give håret glans.
  • Sød mandelolie – meget delikat olie med behagelig duft. Den lindrer irritationer i hovedbunden og efterlader den ren og sund. Som konsekvens, vokser håret sig stærkt og forbløffer med glans.
  • Arganolie – er en olie med afbalancerede proportioner af fedtsyrer. Denne naturlige ingrediens er ikke kun god til at behandle hår med medium porøsitet men også skadet og dehydreret hår med høj porøsitet. Den vedligeholder fugt på et ordentligt niveau da den beskytter håret mod byforurening ved at blokere toksiner fra at komme ind i håret.

Bumble and Bumble, Hairdresser’s Invisible Oil indeholder en unik ingrediens som ikke findes i andre lignende produkter. Denne ingrediens er squalen – – en ingrediens der produceres af huden. For meget talg resulterer i fedtet hår mens mangel på det resulterer i dehydrering af både hår og hovedbund. Eftersom squalen balancerer processerne der finder sted i hovedbunden, bliver huden ren og fugtet når den bliver behandlet med det. Produktionen af talg bliver normaliseret. Sådan en hovedbund er stærk og fyldt med sundt hår.

Den største ulempe ved Bumble and Bumble, Hairdresser’s Invisible Oil er, at den ikke kan påføres direkte i hovedbunden da den kan irritere og udtørre rødderne, og endda svække hårsækkene.

HÅROLIE – PÅFØRINGSMETODE

Bumble and Bumble, Hairdresser’s Invisible Oil skal påføres når du føler at dit hår har mistet vitalitet, glans og fugt. Mange kvinder bruger olier for deres hår-rutine om morgenen. I denne situation, er Bumble and Bumble, Hairdresser’s Invisible Oil en af de bedste produkter da den omgående tæmmer håret, forhindrer dehydrering og fremmer glansen.

Bumble and Bumble, Hairdresser’s Invisible Oil kan påføres i fugtigt hår (før føntørring) såvel som til tørt hår for at fremme deres glans og beskytte håret mod den skadelige virkning fra ugunstige vejrforhold.

HÅROLIE – VIRKNING

Bumble and Bumble, Hairdresser’s Invisible Oil absorberes hurtigt uden at tynge håret ned. Derudover bliver håret ikke dækket med et fedtet lag. I stedet giver produktet glans til håret og modvirker krus og statisk elektricitet. Takket være Bumble and Bumble, Hairdresser’s Invisible Oil, bliver håret mærkbart blødere, tæmmet og lettere at frisere da det får næring og beskyttelse.