Kerastase Elixir Ultime Oleo-Complexe

DEN HØJESTE KARAKTER FOR: SMUK INDPAKNING OG BLANDING AF FIRE OLIER I KOMPOSITIONEN

DEN LAVESTE KARAKTER FOR: INDEHOLDER SILIKONER OG UDTØRRENDE BENZYL ALKOHOL DER GENERER HOVEDBUNDEN.

HAR DEN NOGET SOM ANDRE PRODUKTER IKKE HAR? JA DEN HAR. DEN INDEHOLDER CUMARIN

BESKRIVELSE, FORDELE OG ULEMPER

Kerastase, Elixir Ultime Oleo-Complexe er en olie der er lukket i en smuk glasflaske. Omhyggeligt lavet indpakning får produktet til at se meget prestigefyldt ud. Flasken med en kapacitet på 100 ml kommer med en solid og flot pumpe der virker fint hver gang.

Kerastase, Elixir Ultime Oleo-Complexe indeholder mange naturlige olier der bidrager til at forbedre hårets udseende ved at virke omgående efter påføring:

Majsolie – leverer glans og elasticitet til håret. Den skaber et beskyttende lag på håret der beskytter det mod solen. Derudover er majsolie ideel til at behandle skadet hår med et højt niveau af porøsitet.

Arganolie – beskytter håret mod skader, forårsaget af lang og hyppig udsættelse over for varme (en føntørrer, et glattejern). Takket være dette, bliver håret ordentligt næret og jævnt og stopper med at blive skadet så hurtigt.

Camellia olie – også kendt som te frøolie. Den virker antiseptisk og sløver håret aldringsprocesser. Camellia olie er meget populær i Japan og Kina. Det kan ikke benægtes at kvinder fra disse asiatiske regioner associeres med tykt, stærkt og sundt hår. Dette er fordi at camellia olie indeholder op til 80% oliesyre fra omega-9 gruppen. Olien er ideel for hår med medium porøsitet.

Pracaxi olie – den kommer fra Sydamerikanske terræner og for at være mere præcis, fra vådområder ved regnskovene. Virkningen som den leverer er uvurderlig. Den styrker nemlig hårsækkene, forhindrer overdreven hårtab, samt giver håret glans og elasticitet.

På trods af naturlige olier, indeholder Kerastase, Elixir Ultime Oleo-Complexe også syntetiske ingredienser såvel som farlig og dehydrerende alkohol. Dette diskvalificerer Kerastase, Elixir Ultime Oleo-Complexe fra at være en intensiv behandling der genopbygger håret. I stedet kan produktet bruges som en forskønnende og hår-tæmmende balsam der beskytter håret mod skader og byforurening.

Derudover, så indeholder kompositionen af Kerastase, Elixir Ultime Oleo-Complexe en ingrediens der sjældent inkluderes i normale hårolie produkter, nemlig coumarin. Ud over dens aromatiske egenskaber, er denne ingrediens’ ekstra egenskab stimulerende og styrkende lymfekar. Dette træk ved coumarin hjælper med at pleje hovedbunden ved at fremme absorberingen af olien, så den kommer ind i cellerne og hårfolliklerne hurtigere. De dårlige nyheder er, at Kerastase, Elixir Ultime Oleo-Complexe ikke er lavet til at behandle hovedbunden. Producenten udnyttede bestemt ikke potentialet af de ingredienser som produktet er lavet af.

HÅROLIE – PÅFØRINGSMETODE

Kerastase, Elixir Ultime Oleo-Complexe skal overvejes som en leave-in hårbalsam. Den kan påføres til fugtigt hår, lige efter shampoo (hovedbunden skal være fri for produktet da det kan udløse irritationer). Derudover virker Kerastase, Elixir Ultime Oleo-Complexe også fint på tørt hår ved at gøre det smukkere. Alt hvad du skal gøre er at påføre det til håret og style din frisure.

HÅROLIE – VIRKNING

Kerastase, Elixir Ultime Oleo-Complexe virker som et plejende præparat der giver glans, og derudover beskytter håret mod solstråler og andre ugunstige vejrforhold. Selvom produktet er effektivt, kan det tynge håret ned. Kvinder med hår af lav porøsitet rådes til ikke at bruge produktet, da olieblandingen i Kerastase, Elixir Ultime Oleo-Complexe ikke er god til at behandle hår af denne type.