Moroccanoil Treatment

DEN HØJESTE KARAKTER FOR: INGEN PARABENER, SULFATER ELLER FOSFORHOLDIGE KOMBINATIONER

DEN LAVESTE KARAKTER FOR: BENZYL ALKOHOL DER IRRITERER HOVEDBUNDEN; OLIEN KAN IKKE PÅFØRES TIL HOVEDBUNDEN

HAR DEN NOGET SOM ANDRE PRODUKTER IKKE HAR? JA DEN HAR. STOR KONCENTRATION AF ARGANOLIE

BESKRIVELSE, FORDELE OG ULEMPER

Moroccanoil mærket fortsætter med at reklamere for arganolie som den bedste ingrediens (udtrukket fra nødder) til effekter i hårpleje. Deres produkt, der kaldes Moroccanoil Treatment, er en olie der er lukket i en flad, mørk flaskes der minder mere om medicin end kosmetik. Olien er tilgængelig i to kapaciteter og prisen anses for at være høj. Er Moroccanoil Treatment pengene værd?

Arganolie er en unik olie på grund af antallet af fedtsyrer der gør den i stand til at bruges til både hår med medium og høj porøsitet (ekstremt skadet). Dog, for at hjælpe arganolien med at vise dens ægte kvaliteter, bør produktet ikke kun påføres til håret men også til hovedbunden. Kun på denne måde garanteres der en sammensat beskyttelse og genopbygning af håret, som afhænger af at få afbalanceret processerne der finder sted i hovedbunden. Dette vil også forstærke hårsækkene. Dette er sådan at vi kan forvente at vores hår vokser sig tykt og stærkt.

Desværre, på grund af tilstedeværelsen af silikoner, dufte (parfume) som indeholder alkohol, såvel som monovalente og hudirriterende alkohol, så kan Moroccanoil Treatment ikke bruges direkte i hovedbunden. Dette er en stor ulempe da naturlige olier bør virker primært på hårsækkene og i hovedbunden. Dette er stedet hvor hårets sundhed og skønhed har dets kilde og uden ordentlig pleje af hovedbunden, vil vi aldrig opleve en dag hvor vores hår er sundt og stærkt (det vil ikke vokse sig tæt da det ikke vil stoppe med at falde ud). Dette fører dermed til konklusionen om at Moroccanoil Treatment kun er en overfladisk virkende pleje-behandling af håret med forskønnende effekt.

HÅROLIE – PÅFØRINGSMETODE

Moroccanoil Treatment skal påføres kun på håret og skal starte ved midt på længden. Olien kan basalt set puttes på enten fugtigt eller tørt hår. Moroccanoil Treatment vil også forstærke effekten af en balsam eller hårmaske – alt hvad du skal gøre er, at blande et par dråber af olien med en af produkterne og fortsætte med at påføre blandingen til håret. For bedre absorbering af pigmenterne, anbefaler producenten at bruge Moroccanoil Treatment under hårfarvning. Takket være dette, vil den nye farve forblive flot i længere tid mens håret ikke vil blive lige så skadet på grund af farven.

HÅROLIE – VIRKNING

Virkningen af Moroccanoil Treatment ville være langt bedre da den ville levere langvarige effekter i form af sundt og stærkt hår, såfremt produktet kunne påføres direkte i hovedbunden for at hjælpe arganolien med at trænge ind i hårsækkene.

Som en plejende og farve-understøttende behandling, viser Moroccanoil Treatment sig at være meget tilfredsstillende. Derudover er produktet god til at levere fugt og give håret glans uden at tynge håret ned. Derudover vil produktet også beskytte håret mod uheldig påvirkning fra ydre faktorer. Desværre er den for lille, særligt når man overvejer hvor meget produktet koster. Det er en skam, for Moroccanoil Treatment har stort potentiale.