NANOIL, Hårolie

DEN HØJESTE KARAKTER FOR: PERFEKT UDVALGTE NATURLIGE OLIER, SOM MATCHER DEN SÆRLIGE HÅR PORØSITET, GARANTERER 100% PRODUKTEFFEKTIVITET, PARABENFRI FORMEL

LAVESTE KARAKTER FOR: N/A

HAR DET NOGET SOM ANDRE PRODUKTER IKKE HAR? JA DET HAR. KERASTIM OG BAICAPIL SAMMENSÆTNING.

BESKRIVELSE, FORDELE OG ULEMPER

sundt hår takket være Nanoil

Nanoil hårolie er et produkt der er blevet gjort perfekt på ethvert område. En god flaske er blot det første punkt hvor fascinationen omkring produktet begynder. Det vigtigste er dog hvad Nanoil gemmer inde i flasken; og disse er naturlige, frie for parabener og comedogene ingredienser. Skønhedsproduktet er rig på vegetabilske olier der anses for at være værdifulde, særligt i hårpleje i flere år.

Den vigtigste ting om Nanoil er det faktum at at det er det bedste produkt der er lavet til at matche hårtype og niveauet af porøsitet. Derfor har olien mere end én version, hvor hver af dem svarer til en forskellig tilstand af håret. Tre Nanoil olier indeholder en bred række af hår-plejende ingredienser, såsom silke, keratin og lanolin der er blandet sammen med den unikke og innovative sammensætning der forstærker hårsækkene, genopbygger, reparerer og bidrager til en væsentlig hurtigere hårvækst. Kerastim og Baicapil, da disse netop er ingredienserne, baserer deres virkning på naturlige ingredienser der ikke kun opfordrer baby-hår til at vokse men også stimulerer selv inaktive hårsække, som vågner op og gør frisuren tykkere. Takket være dette, får håret volumen der er langt fra det normale.

Derudover indeholder hver version af Nanoil en blanding af perfekt balancerede olier der passer til en særlig hår porøsitet. De stemmer overens med en særlig hårtype (en ud af tre) og giver hårstråene præcis de ingredienser de skal bruge for at vokse sig sunde og smukke. Dette gør Nanoil til et produkt der opfylder hårets behov, giver harmonisk pleje, genopbygning og beskyttelse.

Nanoil hårolie er effektivt. 100 ml af produktet varer længe og produktets konsisten fremmer en nem påføring. Nanoil løber ikke ned af håret. Det er heller ikke for tykt, så det er nemt at dække hele længden af hår med produktet.

HÅROLIE – PÅFØRINGSMETODE

Nanoil er et produkt der kan bruges på et par måder. Afhængig af mængden af tid vi kan give til hårbehandling med olie og de resultater vi gerne vil opnå, så kan vi bruge Nanoil som:

  • en behandling natten over der genopbygger hår og hovedbund i dybden
  • en hårmaske (der påføres til fugtigt eller tørt hår)
  • en tilføjelse til balsam
  • en leave-in balsam
  • en lotion der tæmmer håret
  • en emulsion der giver håret glans
  • en serum for skadede hårspidser
  • en varmebeskyttende olie

Nanoil hårolie kan puttes på tørt eller vådt hår, før shampoo eller lige efter proceduren, såvel som flere gange i løbet af en dag – altid når du ønsker at fremhæve hårets glans og forbedre dets udseende.

HÅROLIE – VIRKNING

Virkningen af hver version af Nanoil, er baseret på vitaminer, mineraler og fedtsyrer, såvel som phytosteroler der findes i hårolier. Disse naturlige ingredienser kan genopbygge håret på den bedste måde da de passer lige ind i hårets struktur. Hemmeligheden findes i det rette udvalg af olier der er blandet i de rette mængder. Nanoil er produktet der passer til enhver type af porøsitet fordi hver af de tre versioner indeholder den bedste blanding til en særlig hårtype.

Hver version af Nanoil plejer hår og hovedbund, forbedrer processerne der opstår i hovedbunden, styrke, genopbygger hår, bidrager til øget vækst, øger glansen og sørger for at håret ser flottere ud end nogensinde. Ekstremt skadet hår får deres huller dækket og flat hår, der mangler volumen, opnår lethed, blødhed og glans. Alt dette er muligt takket være naturlige SLS og SLES ingredienser som Nanoil er lavet af, der er fri for parabener.

Mere information:: www.nanoil.dk