OGX, Hydrate + Defrizz Kukui Oil, Ani-Frizz Hydrating Oil

DEN HØJESTE KARAKTER FOR: FLOT DESIGNET INDPAKNING (ATHOMOSER FREMMENDE PÅFØRING)

DEN LAVESTE KARAKTER FOR: SPARSOMT INDHOLD AF OLIER, STORE MÆNGDER AF SILIKONER OG FARVESTOFFER

HAR DEN NOGET SOM ANDRE PRODUKTER IKKE HAR? JA DEN HAR. UNIK KUKUI OLIE

BESKRIVELSE, FORDELE OG ULEMPER

Den er udstyret med en forstøver, og er et delikat præparat hvis mål er at omgående tæmme viltert og kruset hår såvel som forbedre udseendet og tilstanden af krøllerne. OGX, Hydrate + Defrizz Kukui Oil, Ani-Frizz Hydrating Oil har en kapacitet på 118 ml og er meget effektivt. Forstøveren virker upåklageligt og sprayer produktet på delikat.

Selvom OGX, Hydrate + Defrizz Kukui Oil, Ani-Frizz Hydrating Oil kun indeholder en naturlig olie, er substansen unik og eksotisk. Kukui olie udtrækkes fra candleberry nødder der primært vokser i Polynesien. Olien indeholder store mængder umættede fedtsyrer (EFA) fra omega-3 og omega-6 gruppen. Den er ideel for for skadet hår med høj porøsitet. Produktet absorberes hurtigt og efterlader ikke noget fedtet lag på håret. Derudover beskytter Kukui olien mod den skadelige virkning ved solstråler såvel som den forhindrer toksiner fra at komme ind i håret. Sættet af vitaminer (E, C, A) gør olien stærk nok til at hjælpe håret med at bevare dets ungdommelighed. De samme vitaminer er ansvarlige for at begrænse mængden af hår der falder ud dag efter dag.

OGX, Hydrate + Defrizz Kukui Oil, Ani-Frizz Hydrating Oil har, desværre, kunstige farvestoffer og blødgørende midler i kompositionen der ikke bør påføres til hovedbunden. En af dem, nemlig Cyclotetrasiloxane Octamethyl, bør ikke bruges af gravide kvinder.

HÅROLIE – PÅFØRINGSMETODE

OGX, Hydrate + Defrizz Kukui Oil, Ani-Frizz Hydrating Oil skal påføres til tørt eller fugtigt hår, lige efter shampoo. Du kan også bruge produktet hver gang du føler at håret har brug for fugt og beskyttelse, eller når det bliver viltert eller bliver kruset.

HÅROLIE – VIRKNING

OGX, Hydrate + Defrizz Kukui Oil, Ani-Frizz Hydrating Oil påvirker positivt skadet hår med høj porøsitet. Det er ideelt til at tage sig af krøller eftersom det tæmmer krus og giver håret glans og vitalitet. Derudover er den god til at beskytte hårspidserne mod høje temperaturer og andre aggressive ydre faktorer. OGX, Hydrate + Defrizz Kukui Oil, Ani-Frizz Hydrating Oil letter frisering af hår der er blevet filtret på grund af vask.