Redken Diamond Oil Shatterproof Shine Intense

DEN HØJESTE KARAKTER FOR: SMUK INDPAKNING OG BRED DIVERSITET AF NATURLIGE OLIER

DEN LAVESTE KARAKTER FOR: TILSTEDEVÆRELSEN AF MANGE DUFTSTOFFER DER ER ALLERGIFREMKALDENDE

HAR DEN NOGET SOM ANDRE PRODUKTER IKKE HAR? JA DEN HAR. SJÆLDEN OLIE UDTRUKKET FRA FALSK HØR (VILD HØR).

BESKRIVELSE, FORDELE OG ULEMPER

Redken, Diamond Oil, Shatterproof Shine Intense er en olie der er lukket inde i en smuk ampul lavet af mørkt glas. I forhold til designet, så ligner det mere en parfume end et hårprodukt. Det har allerede gjort os besatte forud med dens indpakning, uden at nævne blandingen af naturlige olier som den diamant-formede flaske indeholder. Redken, Diamond Oil, Shatterproof Shine Intense har en kapacitet på 100 ml og kommer med en glaspipette der letter påføringen af produktet. Derudover er applikatoren ret atypisk og innovativ; væsken udløses når man trykker på knappen der er gemt i hætten. Nemt og bekvemt.

Redken, Diamond Oil, Shatterproof Shine Intense er anbefalet til alle hårtyper, særligt for hår der mangler glans, er viltert, dehydreret og har skadede spidser. Oliens opgave er at beskytte håret mod alle former for skader og byforurening såvel som høje temperaturer der laves af føntørrere eller glattejern. Derudover er Redken, Diamond Oil, Shatterproof Shine god til at tæmme viltert hår, hvilket letter frisering og styling en hel del. På trods af de naturlige olier, opnås effekterne via tilstedeværelsen af naturlige blødgørende midler der laver et beskyttende lag om håret. Denne ingredienser gør begge dele: beskytter håret og plejer dem.

Redken, Diamond Oil, Shatterproof Shine Intense indeholder en blanding af de følgende olier:

  • Solsikkeolie – rig på vitamin E, har glans-skabende og fugtende virkning. Olien gør håret stærkere.
  • Olivenolie – er redningen for dehydreret hår der mangler vitalitet.
  • Jojoba olie – fugter og nærer håret. På samme tid opmuntrer den cellerne til at aktivere deres selvfornyende processer.
  • Kokosolie – er diversiteten af mineralske ingredienser (f.eks. kalium, zink og magnesium). Den lukker hårets lag af kutikula og absorberes rigtig hurtigt. Den beskytter håret mod sol, frost og stærk vind.
  • Abrikoskerneolie – takket være denne olie, vil styling af en frisure blive super nemt for dig. Derudover leverer olien glans til håret da den giver det silkeblødhed og vitalitet.
  • Falsk hørfrøolie – en exceptionel olie, der indeholder ca. 90% EFS i alt. Den har en bred diversitet af antioxidanter, inklusiv vitamin E. Den sløver aldringsprocessen. Takket være oliens virkning, bliver håret næret i dybden. Derudover er ingrediensen ansvarlig for at stimulere hårfibrenes selvfornyende processer. Denne naturlige ingrediens blokerer toksiner fra at komme ind i håret. Og endelig, så udglatter falsk hørfrøolie håret og gør det blødt at røre ved.

Desværre bliver virkningen af de værdifulde olier forstyrret af alkoholer som Redken, Diamond Oil, Shatterproof Shine Intense indeholder (duftstoffer). På trods af at deres koncentration er lav, så diskvalificerer dette olien fra at være sikker til hovedbunden. Af denne årsag kan olien ikke bruges til en sammenlagt hårbehandling med olie.

HÅROLIE – PÅFØRINGSMETODE

Redken, Diamond Oil, Shatterproof Shine Intense kan påføres til tørt hår (før eller efter shampoo) samt fugtigt hår lige efter vask. Olien er effektiv; blot en dosis på 2-3 portioner, takket være pipetten, er nok til at dække håret ligeligt. En anden stor fordel ved olien er dens duft der bliver på håret i lang tid. En anden stor fordel ved olien er dens duft der forbliver på håret i lang tid. Redken, Diamond Oil, Shatterproof Shine Intense kan bruges et par gange om dagen; du kan påføre produktet når du føler at dit hår har mistet glans og sundhed.

HÅROLIE – VIRKNING

Redken, Diamond Oil, Shatterproof Shine Intense er et produkt der sigter mod at øge hårets glans, og den opfylder sin mission glimrende. Olien virker som en forskønnende hårbehandling som tæmmer håret med det samme, letter frisering og leverer et fantastisk look uden at tynge håret ned.