ALTERNA – Kendi Oil. Ultimate Frizz Control. Pure Treatment Oil for Thick & Coarse Hair

DEN HØJESTE KARAKTER FOR: DIVERSITETEN AF PLANTEOLIER OG PLANTEEKSTRAKTER

DEN LAVESTE KARAKTER FOR: BESVÆRLIG APPLIKATOR I FORM AF EN GLASPIPETTE

HAR DEN NOGET SOM ANDRE PRODUKTER IKKE HAR? JA DEN HAR. EKSTRAKT FRA BAMBUSSKUD

BESKRIVELSE, FORDELE OG ULEMPER

Olien er primært blevet designet til at stoppe krus og modvirke dehydrering af håret. Selvom den anbefales til alle hårtyper, bør kvinder med hår der er fint og mangler volumen, istedet vælge en mere delikat version af produktet, hvilket er ALTERNA sprayen. Dette produkt vil ikke tynge fint hår ned.

ALTERNA – Kendi Oil Ultimate Frizz Control er et produkt der sælges i flasker på 50 ml og det er relativt effektivt; det holder til to/tre måneders brug. Det er fri for parabener, silikoner og syntetiske farvestykker, hvilket er derfor at produktet ikke bør skade eller dehydrere håret. Derudover indeholder Alterna hårolie en lang række naturlige olier der blandes på en gennemtænkt måde. Takket være dette, forstærker olierne deres virkning og komplimenterer hinanden. Som resultat, opnår håret maksimal næring. Effekter er allerede synlige efter den første påføring; håret bliver mærkbart sundere og blødere, fuld af glans og tæmmet.

ALTERNA – Kendi Oil. Ultimate Frizz Control indeholder et par flygtige silikoner der desværre diskvalificerer produktet fra at være et multidimensionel og sammensat behandling der kan påføres direkte på hovedbunden for at genopbygge hårsækkene.

Ultimate Frizz Control Kendi Oil overrasker positivt med en lang række plejende olier. Kompositionen indeholder:

Solsikkeolie – modvirker kruset og statisk hår, og forhindrer håret i at tabe vand. Derudover er olien i stand til at udglatte håret.

Jojobaolie – sørger for at vedligeholde produktionen af talg på det rette niveau, accelererer fornyelsesprocessen hos cellerne og indeholder naturligt UV-filter.

Buriti olie – udtrækkes fra maurita flexuosa frugten. Det er en exceptionel olie der stammer fra Nordamerika. Den normaliserer processerne inde i cellerne og sløver aldringsprocessen hos hud og hår.

Kukui olie – kendt som candleberry olie eller indisk valnøddeolie. Det er en let olie der absorberes godt. Den trænger dybt ind i håret uden at efterlade et fedtet lag. Derudover er olien kendt for sin antiseptiske og lindrende virkning.

Grapefrugt olie – den accelererer processen med genopbygning af håret, giver glans og modvirker skrøbelighed.

Olivenolie – den genopbygger håret hurtigt og effektivt. Derudover hjælper den med at vedligeholde det rette niveau af næring og sløver aldringsprocessen. Derudover plejer olien hårspidserne og modvirker krus.

Avocado olie – er god til at tæmme håret og give det glans. På samme tid får håret masser af vitaminer der kræves for ordentlig og sund hårvækst.

Passionsfrugt olie – leverer minerale ingredienser til håret (calcium, magnesium, jern, kalium, fosfor, natrium) og takket være dem begynder håret at gro sig tykt og skinnende.

Derudover bliver virkningen af olier støttet af den værdifulde og sjældne ekstrakt fra bambusskud. Ingredienserne er i høj grad ansvarlige for at gøre håret disciplineret og glat. Som konsekvens, stopper håret endelig med at være kruset.

En af de største ulemper ved produktet er, at det ikke kan bruges til behandling af hovedbunden, og af denne årsag, kan vi ikke regne med en dybdegående næring af håret. Effekterne i form af glans og smukt hår varer ikke længe og er kun garanteret så længe at produktet påføres til håret.

Derudover er applikatoren i form af en glaspipette ikke særlig godt designet; den kan gå i stykker hvis brugeren taber den.

HÅROLIE – PÅFØRINGSMETODE

ALTERNA – Kendi Oil Ultimate Frizz Control kan bruges hver dag ved at påføre det til enten fugtigt eller tørt hår. Det anbefales at behandle håret med olien en gang om ugen og lade produktet sidde i cirka 10 minutter lige før hårvask. Olien vil virke som en intensiv nærende hårmaske.

HÅROLIE – VIRKNING

Alterna – Kendi Oil Ultimate Frizz Control er en godt sammensat olie der giver håret et fantastisk look, fleksibilitet og glans uden at tynge hårene ned. Den har en meget behagelig duft der kan beskrives som frisk og delikat.

Alterna – Kendi Oil Ultimate Frizz Control efterlader håret jævnt, elastisk og blød, fuld af vitalitet, og vigtigst af alt, disciplineret.