Yves Rocher, Hair Repair Oil

DEN HØJESTE KARAKTER FOR: INGEN PARABENER, SILIKONER OG KUNSTIGE FARVESTOFFER

DEN LAVESTE KARAKTER FOR: FLOT, MEN UHANDY FLASKE SÅVEL SOM COMEDOGEN 2-ETHYLHEXANOL (ESTER)

HAR DEN NOGET SOM ANDRE PRODUKTER IKKE HAR? JA DEN HAR. FORMLEN INDEHOLDER 99% NATURLIGE INGREDIENSER

BESKRIVELSE, FORDELE OG ULEMPER

Yves Rocher, Hair Repair Oil er et produkt med en kapacitet på 150 ml. Den er lukket inde i en mørk plastikflaske der lukkes med en prop. Den store kapacitet lader brugeren nyde produktet i lang tid. Derudover, så er en af plusserne ved Yves Rocher, Hair Repair Oil materialerne der bruges til at lave flaskerne. Ampullen er lavet af næsten helt genanvendelige materialer. En anden fordel ved produktet er, at kompositionen kan bruges til hovedbunden da den ikke har nogen kunstige og aggressive ingredienser.

Yves Rocher’s flaske gemmer på masser af naturlige olier:

  • Solsikkeolie – perfekt for skadet hår. Den blødgør, styrker håret og sløver aldringsprocessen takket være vitamin E og caroten.
  • Rapsolie – har en bred diversitet af vitamin A, E og K, såvel som fedtsyrer fra omega-3 og omega-6 gruppen der er ideelle for skadet hår med høj porøsitet.
  • Castor olie – olien er god til at levere glans og pleje håret. Den er ideel for hår med lav porøsitet.
  • Jojoba olie – det blødgør håret og gør det skinnende og silkeblødt. Dette er en ideel olie til hår med medium porøsitet. Den plejer hovedbunden ved at regulere processerne der finder sted inde i cellerne.
  • Borage frøolie – modvirker skrøbelighed og bekæmper overdreven hårtab.
  • Babassu olie – den gør håret mere elastisk, beskytter mod byforurening og høje temperaturer. Den er ideel for hår med lav porøsitet.
  • Macadamia olie – den hæmmer hårets aldringsprocesser. Den absorberes hurtigt og når den er inde i håret, tynger den ikke ned. Anbefales for hår med medium porøsitet.

Dette udvalg af olier er ret overraskende; vi kan finde olier for alle typer af porøsitet. Desværre gør denne alsidighed ved Yves Rocher olien hår med lav porøsitet fladt mens den kan gøre hår med høj porøsitet kruset.

Yves Rocher, Hair Repair Oil indeholder 99% naturlige ingredienser.

Den har en meget behagelig og delikat duft som nok alle kvinder vil kunne lide. Yves Rocher, Hair Repair Oil vil virke fint som en hårmaske der absorberes hurtigt og forbedrer hårets tilstand effektivt. Hvad angår produktets ulemper, så er det det ikke så gennemtænkte udvalg af ingredienser. Det er meget muligt at naturlige olier der er designet til forskellige hårtyper kan påvirke hinanden. Af denne grund, rådes det til ikke at holde produktet på håret i længere end 10 minutter.

HÅROLIE – PÅFØRINGSMETODE

Hårolien skal påføres inden vask. Det er nok at putte det på håret, lade det sidde i cirka 10 minutter og så rense det ud. For at gøre virkningen af Yves Rocher, Hair Repair Oil mere intens, så anbefales det at binde et håndklæde om hovedet. Takket være dette, er det nemmere for håret at absorbere olien hurtigere og mere effektivt.

HÅROLIE– VIRKNING

Yves Rocher, Hair Repair Oil’s mål er at forbedre tilstanden af tørt og skadet hår. Effekten af blødt, silkeagtigt og glansfuldt hår er allerede synligt efter første brug. Basalt set, så er olien et godt alternativ til normale hårmasker. Den vil virke fint hvis den påføres lige før et stort event, da den er god til at pleje håret.