Loreal Mythic Oil Shimmering Oil

DEN HØJESTE KARAKTER FOR: INDPAKNING, DUFT OG EFFEKTEN AF LYSNET HÅR

DEN LAVESTE KARAKTER FOR: STORT ANTAL AF SILIKONER, ALKOHOLER OG DET FAKTUM AT OLIEN TYNGER HÅRET NED

HAR DEN NOGET SOM ANDRE PRODUKTER IKKE HAR? JA, SKINNENDE GULDPARTIKLER DER FORSKØNNER KROP OG HÅR

BESKRIVELSE, FORDELE OG ULEMPER

L’Oréal, Mythic Oil, Shimmering Oil er en hårolie på 100 ml der er lukket i en elegant og skinnende ampul med orientalsk design. Olien udgør en del af Mythic Oil-linjen. Kollektionen består af forskellige shampoo, balsam og hårolier der opfylder forskellige behov hos håret. På trods af at kompositionerne af olierne varierer, indeholder de alle sammen alkohol der kan irritere huden samt silikoner. Uanset hvad, er L’Oréal, Mythic Oil, Shimmering Oil dog exceptionel. Den er designet til at forskønne og lysne ikke blot håret men også kroppen. Dette er på grund af de små gyldne partikler der bliver på håret og på huden efter de er blevet sprayet på over det hele.

L’Oréal Mythic Oil, Shimmering Oil er nem at påføre takket være dens forstøver. Guldpartiklerne sætter sig på håret, skinner diskret og fremhæver hårets gyldne reflekser. På trods af L’Oréal, Mythic Oil, Shimmering Oils forskønnende egenskaber, har producenten ikke tilføjet naturlige olier der nærer og plejer håret:

  • Sesamolie – olien anbefales til hår med medium porøsitet. Den er lavet af oliesyre (50%) der hører til omega-9 gruppen. Den leverer glans og blødhed til håret. På samme tid beskytter olien håret mod den skadelige virkning af solstråler.
  • Mandelolie – er en delikat olie der bruges til at pleje selv sensitiv babyhud. Den beskytter håret, har antiseptisk virkning og forstærker hårets glans. Derudover gør den hårstyling nemmere og tørretiden hurtigere. Den består af 68% fedtsyrer fra omega-9 gruppen. Mandelolie er perfekt til hår med medium porøsitet.
  • Magnolia olie – den vedligeholder fugten på rette niveau ved at forbedre den vand-lipide struktur i cellerne. Magnolia olie består primært af essentielle fedtsyrer EFA (primært oliesyre) der gør olien perfekt til hår med medium porøsitet.

Den gode selektion af olier der primært passer til hår med medium porøsitet, er et stort plus ved L’Oréal Mythic Oil, Shimmering Oil. Det er en skam at produktet kun er en mist der forskønner håret og virker på dets overflade. Det er værd at nævne at silikoner hindrer oliemolekyler i at trænge ind i håret, mens benzyl alkohol kan irritere hvis det bruges for hyppigt. Dog er den gode ting ved L’Oréal, Mythic Oil, Shimmering Oil dets alsidighed, da den ikke blot kan bruges til at behandle håret men også huden.

HÅROLIE – PÅFØRINGSMETODE

Det bedste er hvis du påfører olien til tørt hår, som det sidste trin i din hårstyling. Alt hvad du skal gøre er at spraye det på en firsure for at tilføje glans og give håret et fantastisk look. L’Oréal, Mythic Oil, Shimmering Oil kan påføres til kroppen for at lysne kavalergangen op eller skuldrene med skinnende guldpartikler.

HÅROLIE – VIRKNING

L’Oréal, Mythic Oil, Shimmering Oil er god til hårpleje og at give glans, som intensiveres ved en masse små guldpartikler. Naturlige olier, som olien indeholder, plejer håret så det kan få vitalitet og glans. Derudover vil olien også pleje din hud.