SHIKIORIORI TSUBAKI Hair Moisturising And Regenerating Essence Water

DEN HØJESTE KARAKTER FOR: BRED VIFTE AF AMINOSYRER, HYDROLYSEREDE SILKEPROTEINER, HYALURONSYRE

DEN LAVESTE KARAKTER FOR: ALKOHOL DENAT. – DEHYDRERENDE OG IRRITERENDE ALKOHOL

HAR DEN NOGET SOM ANDRE PRODUKTER IKKE HAR? JA, UNIK TSUBAKI OLIE

BESKRIVELSE, FORDELE OG ULEMPER

SHIKIORIORI TSUBAKI Hair Moisturising And Regenerating Essence Water har en stor kapacitet. 250 ml af produktet, lukket i en rød flaske der kommer med en stor forstøver, som ligner applikatorer der bruges i de fleste lotions til hårstyling. Produktet er effektivt fordi de skal bruges i moderate doser (overdrevne mængder kan tynge håret ned).

SHIKIORIORI TSUBAKI Hair Moisturising And Regenerating Essence Water fugter, beskytter og genopbygger tørt hår der mangler glans. Den letter frisering og beskytter håret mod skadelige solstråler. Derudover blokerer den toksiner fra at nå ind i håret.

SHIKIORIORI TSUBAKI Hair Moisturising And Regenerating Essence Water indeholder to værdifulde naturlige olier:

  • Hydrogeneret castor olie – plejer hårets udseende og glans, stimulerer hårsække og accelererer hårvækst. På samme tid passer den på den intensive og dybe farve i håret.
  • Tsubaki olie – udtrækkes fra den værdifulde japanske rose, hvis blomster kun dukker op i løbet af vinteren, i ekstreme vejrforhold. Tsubaki frø, som olien udtrækkes fra, er rig på nærende og beskyttende egenskaber. Derudover genopbygger tsubaki olien den lipide barriere af epidermis og giver vitalitet og glans. Olien virker også anti-inflammatorisk. Takket være dette, er hovedbunden beskyttet, da olien modvirker enhver form for irritation. Ydermere, så stimulerer tsubaki olien processerne der finder sted i hovedbundens overflade.

En anden værdifuld ingrediens i produktet, er hyaluronsyre. Den binder vandet i huden og stimulerer collagen syntesen. På samme tid laver ingrediensen et beskyttende lag på håret overflade der modvirker tab af vand. SHIKIORIORI TSUBAKI Hair Moisturising And Regenerating Essence Water indeholder også værdifulde aminosyrer:

  • Betaina – aminosyre der er meget vigtig for håret. Den tager del i proteinsyntesen. Den påvirker den intercellulære cement positivt.
  • Arginin – aminosyre der tager del i keratinsyntesen – en af hårets byggesten.

Hvad angår ulemper ved produktet, så indeholder SHIKIORIORI TSUBAKI Hair Moisturising And Regenerating Essence Water dårlig og dehydrerende alkohol (alkohol denat) som irriterer hovedbunden, men som også kan dehydrere håret. En anden ret kontroversiel ingrediens er propylenglycol. Denne alkohol giver fugt, men på samme tid kan den påvirke en skadet og irriteret epidermis negativt. Derudover indeholder produktet konserveringsstoffer såvel som comedogene ingredienser. På grund af dette, passer produktet ikke til at blive påført i hovedbunden, så produktet vil ikke genopbygge håret i dybden. I stedet er det bare et udmærket produktet til hårpleje og forbedring af udseendet.

HÅROLIE – PÅFØRINGSMETODE

Forstøveren beskyttes af en plastikhætte som skal fjernes før brug. SHIKIORIORI TSUBAKI Hair Moisturising And Regenerating Essence Water bør påføres på vasket og håndklædetørt hår. Det er vigtigt ikke at påføre for meget af produktet da en overdreven mængde af det kan tynge håret ned. Fugtigt hår der bliver sprayet med SHIKIORIORI TSUBAKI kan styles som normalt.

HÅROLIE – VIRKNING

SHIKIORIORI TSUBAKI Hair Moisturising And Regenerating Essence Water virker primært overfladisk – den beskytter håret mod skadelig solstråling, skader og er perfekt til at tæmme håret. Takket være dette produkt, får håret øget fleksibilitet, lysnet og fyldt med vitalitet. Den smukke duft vedbliver længe. SHIKIORIORI TSUBAKI Hair Moisturising And Regenerating Essence Water er også i stand til at beskytte håret mod varm luft genereret af stylingværktøjer. Takket være dette, bliver håret ikke kruset eller dehydreret under styling.